Week van de Huidtherapie

Week van de Huidtherapie!pinkribbon

Volgende week is het weer zo ver;  4 tot en met 11 oktober is het ‘De Week van de Huidtherapie’! De NVH, Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, organiseert deze week. Dit jaar staat deze week in het thema van ‘Aandacht na kanker’.

Veel mensen ervaren tijdens en na de strijd tegen kanker problemen met de huid. Lichamelijk, maar ook emotioneel veranderd er veel. Vochtophoping, een strak of vastzittend litteken en andere problemen met de huid zijn voorkomende klachten. Onze huid- en oedeemtherapeuten helpen u graag om deze klachten te verhelpen of zoveel mogelijk te verminderen.


Waarom ‘Aandacht na kanker’ bij Huidtherapie Vechtstreek?

  • De huid wordt minder strak en gevoelig
  • Littekens worden minder zichtbaar en pijnlijk
  • Omvang van oedeem vermindert
  • Vermoeide gevoel en de bewegingsbeperking neemt af

We kunnen u met verschillende behandelmethoden helpen. Voorbeelden zijn oedeemtherapie, littekentherapie en oefeningen. De behandeling verschilt per persoon en wordt in een persoonlijk behandelplan met u afgestemd. Wel heeft u een verwijzing van uw specialist nodig.


Vrijblijvende intake of meer informatie?

Voor een vrijblijvende en gratis intake of meer informatie kunt u contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Ook kunt u bellen met 0346-25700.