Team

Banner herfstactie breed laserontharing korting

Mignon Baane, huidtherapeut

Mignon Baane, huidtherapeut

Mignon volgde na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste de HBO-opleiding Huidtherapie. Na haar opleiding is zij bij Huidtherapie Vechtstreek en het Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek gaan werken. Mignon heeft veel ervaring op het gebied van laserbehandelingen, zoals ontharing en behandeling van vaatafwijkingen.

Mignon is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zij is actief in de stichting Melanoom. Dit is een stichting die zich inzet tegen huidkanker.

Naast het aanbieden van goede zorg vindt Mignon het contact met de mensen van groot belang. “Het geven van zo volledige mogelijke informatie en het op het gemak stellen van mijn cliënt staan voor mij centraal”, aldus Mignon.

Folkert Blok, dermatoloog

Folkert Blok, dermatoloog

Folkert Blok heeft geneeskunde gestudeerd en zich vervolgens in het Academisch Medisch Centrum (AMC) gespecialiseerd tot dermatoloog. Als arts-onderzoeker werkte hij al op de afdeling Dermatologie van het AMC, eerder was hij werkzaam als arts op de afdeling Interne Geneeskunde en Psychiatrie.

Naast zijn studie geneeskunde heeft hij ook zijn studie chemie afgerond en deed hij jarenlang ervaring op bij de beoordeling van cosmetische producten en eventuele bijwerkingen. Als dermatoloog en chemicus heeft Folkert diepgaande kennis over huidtherapeutische en cosmetische zorg.

“Het werken in een team van betrokken professionals met grote vakkennis, spreekt mij erg aan. Onze medewerkers hebben allemaal een HBO studie gevolgd en houden hun kennis up-to-date doormiddel van bijscholing”, aldus Folkert. “Daarnaast vind ik als dermatoloog het zoeken naar nieuwe samenwerkingsvormen tussen onze praktijk en huiartsen erg interessant.”

#Francis Wu, dermatoloog

Francis Wu, dermatoloog

Francis studeerde geneeskunde, was 2 jaar in opleiding tot chirurg en specialiseerde zich vervolgens als dermatoloog. Al tijdens zijn studie deed hij oncologisch onderzoek en in 2005 promoveerde hij.

Francis volgde verdiepingsopleidingen op het gebied van chirurgie. Francis vindt kundigheid en goede communicatieve skills voorop staan bij het leveren van verantwoorde huidtherapeutische en cosmetische zorg.

Mijke de Wit, doktersassistente

Mijke de Wit, doktersassistente

Mijke is in 1995, direct na haar opleiding tot doktersassistente, gaan werken bij de Stichting Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen (SNIP). De daar opgedane ervaringen zijn voor een doktersassistente uniek.

In samenwerking met de arts verrichtte Mijke huidtransplantaties bij patiënten met vitiligo. Het verwijderen van onschuldige moedervlekken en ouderdomswratten behoorde tot haar dagelijkse werkzaamheden.

Mijke vindt de samenwerking binnen het team erg plezierig. De ontspannen sfeer is voelbaar voor cliënten en dat is wat volgens Mijke bijdraagt aan optimale zorgverlening.

#Judith Haagen, gastvrouw

Judith Haagen, gastvrouw

Judith heeft jarenlange ervaring bij het secretariaat in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Bij Huidtherapie Vechtstreek is zij gastvrouw en treft u haar achter de balie. Daarnaast is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Het welzijn van de patiënt staat bij Judith centraal. “In ons centrum hangt een vertrouwde, ontspannen sfeer. Als gastvrouw vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de patiënt, zodat er goede service en gastvrijheid verleent kan worden. Afstemming met de patiënt is hierbij noodzakelijk”