Laserontharing

Banner herfstactie breed laserontharing korting

Laserontharing

Bijna iedereen heeft last van ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen. Het regelmatig scheren, epileren of harsen van deze haargroei kan zorgen voor huidirritaties en kost bovendien veel tijd. Een betere oplossing is om te kiezen voor laserontharing.


Waarom kiezen voor laserontharing?

    • Uitstekende en veilige  laser
    • Snel resultaat
    • Alle huidtypes mogelijk
    • Vrijwel pijnloos
    • Niet tot nauwelijks bijwerkingen

Wat houdt de behandeling in?

De laserontharing zal worden gedaan met de GentleMax Pro laser. Voor meer informatie over onze laser kunt u terecht bij het kopje Lasertherapie. Hieronder vindt u een omschrijving van de behandeling.

Werking

Met behulp van laserlicht kunnen haarzakjes permanent worden vernietigd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. Hierdoor zal het haarzakje verhit worden en verdwijnen. Doordat de GentleMax Pro laser slechts één golflengte licht uitstraalt, wordt het omringende weefsel niet aangetast.

Verloop

De huidtherapeut zal eerst het te behandelen gebied aftekenen. Vervolgens zal de plek geschoren worden. Daarna zullen de laserpulsen afgegeven worden door de GentleMax Pro laser. Door het ingebouwde koelsysteem in de laser wordt uw huid continu voorbereid op de laserimpulsen en de behandeling zo comfortabel mogelijk gemaakt. Na de laserimpulsen zal uw huid, indien nodig, extra gekoeld worden. Tot slot zal uw huid ingesmeerd worden met een verzachtende gel die de huid zal herstellen

Normale verschijnselen

De behandeling kan gevoelig zijn, de ervaring verschilt van persoon tot persoon. Het voelt aan alsof iemand met een elastiekje tegen uw huid aanslaat of als korte speldenprikjes in uw huid. Uw huid kan wat rood zijn en er kunnen zwellingen ontstaan. Deze reactie houdt echter niet lang aan en is binnen enkele uren weer verdwenen.

Voor meer informatie over laserontharing kunt u hier onze informatiefolder over Laserontharing vinden.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor optimale en langdurige verwijdering van de haargroei zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van de huid- en haarkleur, haardikte en diepte. Gemiddeld gezien ligt dit tussen de 6 en de 8 behandelingen.


Waar moet ik vooraf rekening mee houden?

Het is belangrijk dat u op de dag van laserbehandeling GEEN dag- of camouflagecrèmes op de te behandelen huiddelen aanbrengt. Deze crèmes houden laserstralen tegen waardoor de behandeling minder werkzaam wordt.

Daarnaast is bescherming tegen zonlicht erg belangrijk.Voor de behandeling mag u absoluut niet gebruind zijn door de zon of zonnebank. Laserbehandelingen kunnen bij teveel pigment witte plekken veroorzaken. Bij een donkere huidskleur wordt dan ook vaak eerst een proefbehandeling gegeven.

Voor en na de behandeling is het zeer belangrijk uw huid gedurende 6 weken met een zonnebrandcrème factor 50 tegen zonlicht te beschermen, het liefst meerdere malen per dag. Dit helpt om donkere verkleuring van de huid te voorkomen.

Daarnaast wordt u verzocht minstens 4 weken voor de eerste laserbehandeling het te behandelen gebied niet te epileren of harsen. Wel mag u tot 48 uur voor de behandeling scheren.


Wat te doen na de behandeling?

U wordt aangeraden om geen producten te gebruiken op het behandelde gebied, behalve de aangeraden zonnebrandcrème. U mag 6 weken na de behandeling niet onder de zonnebank. Laat uw huid na de behandeling zoveel mogelijk met rust. Wassen en douche is toegestaan, maar scrubben wordt afgeraden. Tussen de behandelingen door mag u de uitgegroeide haren scheren, maar nooit epileren.


Wat zijn de kosten van laserontharing?

De kosten van lasertherapie verschillen per te behandelen gebied. Voor een overzicht van onze prijzen verwijzen wij u graag door naar onze tarievenkaart.


Wat vonden andere patiënten van laserontharing?

Naam: Dianne

Leeftijd: 33 jaar

Behandeling: Laserontharing oksel

Ik was helemaal blij, ik kreeg een berichtje op Facebook dat ik een laserbehandeling van de oksel had gewonnen! Ik werd gebeld door Tessa om een intake afspraak te maken. Het ging allemaal heel gezellig en Tessa legde mij kundig uit wat ik kon verwachten.

“Nu ben ik 4 behandelingen verder en nog steeds erg blij. Mijn huid en haarzakjes reageren goed en ik heb me vanaf de 1e keer laseren niet meer geschoren! Dit is nu al een half jaar geleden! Dank jullie wel voor de kundige behandeling en het vriendelijke contact!

Voor meer ervaringen binnen onze praktijk kunt u hier terecht.


Ontspannen gezichtsmassage of masker na laserontharing?

Na uw behandeling nog 20 of 30 minuten ontspannen voordat u weer naar huis of het werk gaat? Dat kan bij Huidtherapie Vechtstreek. Nieuw in ons behandelaanbod zijn de gezichtsmassages en huidherstellende maskers.

In een ontspannen sfeer met gedimd licht en een achtergrondmuziekje kunt u zelf bepalen welk gebied gemasseerd wordt. De hoofdhuid, gezicht, oren, hals, nek of decolleté; allemaal mogelijkheden. Een combinatie van allen is natuurlijk ook mogelijk!

De massages en masker zijn per 20 of 30 minuten aansluitend uw behandeling mogelijk. Het tarief voor 20 minuten is €25,00. Voor 30 minuten behandeling is het tarief €35,00. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of door even bellen.

Afspraak maken?

Voor een vrijblijvende intake of meer informatie kunt u contact opnemen via 0346-257000 of onderstaand formulier invullen.