Lasertherapie

Banner herfstactie breed laserontharing korting

Waarom kiezen voor lasertherapie?

Bij Huidtherapie Vechtstreek kunt u terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van lasertherapie. Waarom u voor deze therapie bij ons moet kiezen?

  • Uitstekende en veilige  laser
  • Snel resultaat
  • Alle huidtypes mogelijk
  • Vrijwel pijnloos
  • Niet tot nauwelijks bijwerkingen
  • Deskundige en betrokken huidtherapeute

 U kunt bij ons terecht voor deze laserbehandelingen

Lasertherapie met de GentleMax Pro laser

Voor het verwijderen van ongewenste haargroei, pigmentvlekken en verwijde bloedvaatjes beschikken wij over de meest geavanceerde lasertechnieken. De GentleMax Pro biedt meer vermogen en veelzijdigheid dan elk ander multi-golflengte systeem. De laser is een klasse apart die de kracht en prestaties biedt die nodig zijn voor uitstekende resultaten.

Door de nieuwste technologische ontwikkelingen is deze laser in staat gerichter energie over te dragen. De GentleMax Pro beschikt over enerzijds de Alexandriet laser: de gouden standaard voor ontharen van huidtypes I tot IV, en anderzijds een NDYag laser voor ontharen van huidtypes V en VI en voor het verwijderen van pigmentvlekken en verwijde bloedvaatjes. De laser levert hierdoor een intense lichtstraal die geabsorbeerd kan worden door ieder huidtype en vervolgens omgezet wordt in warmte. Deze warmte wordt geabsorbeerd door de stamcellen van de te verwijderen haarzakjes, pigmentlagen of vaatjes terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen zullen boven een bepaalde temperatuur afsterven.

De GentleMax Pro laser beschikt over een dynamisch koelsysteem (DCDTM), dat de huid voorbereidt op de laserbehandeling. Dit doet het door de huid in te sprayen met een bovenste laag cryogeen, telkens vlak voor de laser impuls. Dit koelsysteem zorgt ervoor dat de laserbehandeling zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt. Het bereiken van een optimaal resultaat hangt af van uw specifieke wensen.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per behandeling van lasertherapie. Zo heeft u voor pigmentvlekken vaak maar één behandeling nodig, terwijl voor laserontharing zes – acht behandelingen gemiddeld nodig zijn. Daarnaast verschilt het aantal behandeling per persoon.


Waar moet ik vooraf rekening mee houden?

Het is belangrijk dat u op de dag van laserbehandeling GEEN dag- of camouflagecrèmes op de te behandelen huiddelen aanbrengt. Deze crèmes houden laserstralen tegen waardoor de behandeling minder werkzaam wordt.

Daarnaast is bescherming tegen zonlicht erg belangrijk.Voor de laserbehandeling mag u absoluut niet gebruind zijn door de zon of zonnebank. Laserbehandelingen kunnen bij teveel pigment witte plekken veroorzaken. Bij een donkere huidskleur wordt dan ook vaak eerst een proefbehandeling gegeven.

Voor en na de behandeling is het zeer belangrijk uw huid gedurende 6 weken met een zonnebrandcrème factor 50 tegen zonlicht te beschermen, het liefst meerdere malen per dag. Dit helpt om donkere verkleuring van de huid te voorkomen.

Daarnaast wordt u verzocht minstens 4 weken voor de eerste laserbehandeling het te behandelen gebied niet te epileren of harsen. Wel mag u tot 48 uur voor de behandeling scheren.


Wat zijn de kosten van lasertherapie?

De kosten van lasertherapie verschillen per behandeling. Ook het te behandelen gebied is van invloed op de prijs. Voor een overzicht van onze prijzen verwijzen wij u graag door naar de tarievenpagina.


Wat vonden andere patiënten van lasertherapie?

Naam: Dianne

Leeftijd: 33 jaar

Behandeling: Laserontharing oksel

Ik was helemaal blij, ik kreeg een berichtje op Facebook dat ik een laserbehandeling van de oksel had gewonnen! Ik werd gebeld door Tessa om een intake afspraak te maken. Het ging allemaal heel gezellig en Tessa legde mij kundig uit wat ik kon verwachten.

“Nu ben ik 4 behandelingen verder en nog steeds erg blij. Mijn huid en haarzakjes reageren goed en ik heb me vanaf de 1e keer laseren niet meer geschoren! Dit is nu al een half jaar geleden! Dank jullie wel voor de kundige behandeling en het vriendelijke contact!”

Voor meer ervaringen binnen onze praktijk, klik hier.


Afspraak maken?

Voor een vrijblijvende intake of meer informatie kunt u contact opnemen via 0346-257000 of onderstaand formulier invullen.