Behandelingen

Behandelingen

De huidtherapeut behandelt mensen met een hulpvraag op het gebied van de huid, zoals oedeem, (brand)wonden, littekens, acne, overbeharing, pigmentstoornissen en vaatafwijkingen. De huidtherapeut is dé deskundige op het gebied van paramedische en cosmetische zorg. Om deze kennis te krijgen volgt een huidtherapeut een vierjarige HBO opleiding Huidtherapie. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).


Waarom kiezen voor huidtherapie?

Bij Huidtherapie Vechtstreek kunt u terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van huidtherapie. Waarom u moet kiezen voor Huidtherapie Vechtstreek?

  • Gratis intake
  • Deskundige huidtherapeut met HBO-opleiding
  • Zorg dichtbij
  • Betrokken huidtherapeute
  • Moderne praktijk
  • Samenwerking met dermatoloog
  • ZKN keurmerk

U kunt bij ons terecht voor deze behandelingen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is bij huidtherapie verschilt per behandeling. Dit wordt, in overleg met u, tijdens de intake bepaald. Er zal dan tevens een behandelplan worden opgesteld.


Wat zijn de kosten van huidtherapie?

De kosten voor huidtherapie verschillen per behandelingen. Daarnaast wordt een aantal behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer daarom voorafgaand aan de behandeling bij uw zorgverzekeraar welke rechten u op vergoeding heeft.


Wat vonden andere patiënten van huidtherapie?

Naam: Hans van Barneveld

Leeftijd: 64 jaar

Behandeling: Lymfe oedeemtherapie

“Ik word behandelt in verband met lymfe oedeem aan mijn linkerarm/hand, dat ontstaan is na verwijdering van lymfeklieren bij mijn linkeroksel in verband met een melanoom op de buik.

Ik heb de indruk dat de huidtherapeute verstand van zaken heeft en tijdens de behandeling uitvoerig vertelt wat zij aan het doen is en waarom. Het valt op dat de huidtherapeutes erg vriendelijk zijn en de vragen van de patient zo volledig mogelijk trachten te beantwoorden. Zij staan mij bij in het contact met de huisarts, apotheek en orthopedie en adviseren daar waar mogelijk is. Wat mij betreft een uitstekende keus om mij bij Huidtherapie Vechtstreek te laten behandelen. “

Voor meer ervaringen binnen onze praktijk, klik hier.


Afspraak maken?

Voor een vrijblijvende intake of meer informatie kunt u contact opnemen via 0346-257000 of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.