Ervaringen

Ervaringen van onze patiëntenErvaringen Huidtherapie Vechtstreek

De graadmeter van onze kwaliteit is de zorg de wij aan onze patiënten verlenen. Om u hiervan een beeld te geven, vragen wij voortdurend aan onze patiënten hoe zij Huidtherapie Vechtstreek beleeft hebben. Hieronder leest u enkele ervaringen van patiënten die u voor gingen.


Naam: Anne

Leeftijd: 48 jaar

Behandeling: Laserbehandeling van pigmentvlekken

Na een professionele intake heb ik de laserbehandeling ondergaan. De behandeling was snel en niet pijnlijk. Na 1 week viel het korstje eraf en was het vlekje op mijn neus verdwenen. Ik ben super tevreden met het resultaat. Ik kan Huidtherapie Vechtstreek zeker aanbevelen!


 

Naam: Dianne

Leeftijd: 33 jaar

Behandeling: Laserontharing oksel

Ik was helemaal blij, ik kreeg een berichtje op Facebook dat ik een laserbehandeling van de oksel had gewonnen! Ik werd gebeld door Tessa om een intake afspraak te maken. Het ging allemaal heel gezellig en Tessa legde mij kundig uit wat ik kon verwachten.

Nu ben ik 4 behandelingen verder en nog steeds erg blij. Mijn huid en haarzakjes reageren goed en ik heb me vanaf de 1e keer laseren niet meer geschoren! Dit is nu al een half jaar geleden! Dank jullie wel voor de kundige behandeling en het vriendelijke contact!


Naam: G.J. Moesker

Leeftijd: 76 jaar

Behandeling: Laser

Toen ik moest wachten bij Huidtherapie Vechtstreek zag ik een folder over laseren van de huid. Aangezien ik een zeer blauwe neus heb die erg afstak van de rest van de huidskleur (en dat kwam niet door de drank), heb ik besloten hem te laten laseren. Het resultaat is verbluffend!


Naam: Toos Klarenbeek

Leeftijd: 57 jaar

Behandeling: Camouflagetherapie

De uitleg en behandeling heel uitgebreid en goed en vriendelijk. Er werd duidelijk aandacht en tijd aan besteed.


Naam: Edwin

Leeftijd: 43 jaar

Behandeling: Littekentherapie

Na een operatie aan mijn knie kon ik mijn knie niet helemaal meer buigen. Mijn knie bleef dik en het litteken werd rood en voelde strak aan. Aangezien ik hier last van bleef houden, ben ik via mijn huisarts bij Huidtherapie Vechtstreek terecht gekomen. Na een prettige intake ben ik gestart met behandelingen. De eerste weken moest ik vaak komen. Gelukkig merkte ik al snel verbetering in mijn knie. Ik heb uiteindelijk 4 maanden therapie gehad en mijn klachten zijn bijna helemaal weg! Tessa, bedankt voor de fijne behandeling!


Naam: Felix

Leeftijd: 24 jaar

Behandeling: Microdermabrasie / Littekentherapie

Na een intakegesprek om te kijken wat er gedaan kan worden aan littekens in mijn gezicht (deels het gevolg van hevige acné) heb ik het advies gekregen om microdermabrasie behandelingen te volgen. Een set behandelingen, van ongeveer 5 behandelingen van 45 minuten heb ik gevolgd over een periode van 10 weken. Microdermabrasie, je moet het zien als een soort intense lokale scrub van de huid, heeft voor mij erg goed geholpen. De behandeling zelf prikt een beetje alsof je met een potlood over de huid drukt, maar kan gevarieerd worden in intensiteit. De deskundige uitvoering maakt het desondanks dat prikkende gevoel een fijne ervaring, en het resultaat liegt er niet om! De eerste dag een beetje rood, maar na een paar dagen begint de huid een gezonde kleur te krijgen en wordt de huid egaler. In mijn geval heb ik veel minder terugkerende acné en zijn mijn littekens veel minder zichtbaar geworden, ook omdat de kleur nu wat gelijker is aan de huid eromheen. Huidtherapie Vechtstreek Bedankt!!!


Naam: Rosa

Leeftijd: 17 jaar

Behandeling: Acnebehandeling

Sinds een paar maanden heb ik ontzettend veel last van acne in mijn gezicht. Ik heb crèmepjes als Clerasil geprobeerd, maar dit hielp niet bij mij.  Uiteindelijk ben ik via een vriendin hier terecht gekomen. Ik ben nu 2 maanden hier en het gaat al veel beter. De acne in mijn gezicht is veel minder. Ook krijg ik goede tips om acne zelf  tegen te gaan. Kortom: ik ben heel erg tevreden en blij dat ik hier terecht ben gekomen!


Naam: Etty Ojemann

Leeftijd: 55 jaar

Behandeling: Diverse behandelingen

Naar doorverwijzing door de dermatoloog zijn wij onder behandeling gekomen van huidtherapeut van Huidtherapie Vechtstreek. We hebben een zeer deskundige behandeling gekregen en ik kan het iedereen aanraden.


Naam: Hans van Barneveld

Leeftijd: 64 jaar

Behandeling: Lymfe oedeemtherapie

Ik word behandelt in verband met lymfe oedeem aan mijn linkerarm/hand, dat ontstaan is na verwijdering van lymfeklieren bij mijn linkeroksel in verband met een melanoom op de buik.

Ik heb de indruk dat de huidtherapeute verstand van zaken heeft en tijdens de behandeling uitvoerig vertelt wat zij aan het doen is en waarom. Het valt op dat de huidtherapeutes erg vriendelijk zijn en de vragen van de patient zo volledig mogelijk trachten te beantwoorden. Zij staan mij bij in het contact met de huisarts, apotheek en orthopedie en adviseren daar waar mogelijk is. Wat mij betreft een uitstekende keus om mij bij Huidtherapie Vechtstreek te laten behandelen. 


Naam: H. Rapp

Leeftijd: 63 jaar

Behandeling: Elektrisch epileren

Het elektrisch epileren is door huidtherapeute Mignon uitstekend uitgevoerd. Geen huidirritaties, vlot en deskundig werk. Altijd op tijd en klaar binnen de tijd. Correcte benadering en advisering. Ben heel tevreden!


Naam: Yvonne Breimer

Leeftijd: 55 jaar

Behandeling: Littekentherapie

De praktijk zit er prachtig uit. Heel netjes. De huidtherapeute die mij behandeld heeft, is erg aardig en handig. De afspraken begonnen altijd op tijd. Vragen worden goed beantwoord. Ik zou de praktijk aanbevelen.