Cosmetische zorg

Wat is cosmetische zorg?

Cosmetische zorg is een samenwerkings-DSC_0048verband tussen Shape Aesthetics en Huidtherapie Vechtstreek. Door de samenwerking tussen huidtherapeuten en dermatoloog zijn wij in staat u te behandelen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Kennis uit beide vakgebieden worden gecombineerd, waar u als patiënt profijt van heeft. Beide praktijken zijn gevestigd in Maarssen, aan het J. Homan van der Heideplein. In Maarssen.

Bij Cosmetische Zorg worden diverse behandelingen aangeboden. Afhankelijk van de behandeling wordt u geholpen door de dermatoloog of huidtherapeut, of een combinatie van beide. U kunt bij ons voor een breed scala aan behandelingen terecht, zoals fillers, botox, pigmentvlekken, lasertherapie en peelings. Voor meer informatie over de behandelingen kunt u hier terecht.

Shape Aesthetics

Cosmetische_Zorg_Dr_WuShape Aesthetics is een dermatologie praktijk gespecialiseerd in esthetische dermatologie. Dr. Francis Wu heeft de praktijk, gevestigd in Maarssen, in 2015 opgezet. “De esthetische dermatologie een interessant en dynamisch gebied, daarnaast is het een verlenging van het vak dermatologie. Mijn streven is om een gebalanceerde en natuurlijke uitstraling te creëren bij al mijn behandelingen”, geeft dr. Wu aan. Er wordt gewerkt met een persoonlijk behandelplan en advies voor elke patiënt. “De nieuwe veranderingen moeten bij iemand passen. Door het geven van duidelijke informatie vooraf en medisch technische handeling wil ik aan de verwachtingen van de cliënt voldoen. Andere alternatieven zullen worden besproken, om het geluk van jong/oud, hem/haar te vergroten.”

Shape Aesthetics is lid van de Shape transpNederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

 


Huidtherapie Vechtstreek

Om u optimaal van zorg te kunnenCosmetische_Zorg_Huidtherapie_Vechtstreek voorzien, staat er een team van huidtherapeuten, dermatologen en ondersteunende medewerkers voor u klaar. Ons team kenmerkt zich door patiënt- en service gerichtheid, professionaliteit en enthousiasme. Door nauwe samenwerking tussen de dermatologen en huidtherapeuten zijn wij in staat om optimale kwaliteit te waarborgen. “Een huidprobleem kan erg belastend zijn voor een patiënt. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt een behandelplan op te stellen om samen te werken naar een optimaal resultaat”, aldus Judith. Mignon vult dit aan: “Het geven van zo volledige mogelijke informatie en het op het gemak stellen van mijn cliënt staan voor mij centraal”.

Huidtherapie Vechtstreek voldoet aan de kwaliteitsvoorwaarden van het ZKN. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.